Na, nezinau, ka as ten ne taip parasiau

Nieko cia afigieno. Ir tai ne 95% pajegumo, o mazdaug 60 ar panasiai - nepamenu.
Zodziu, yra antra zona pagal poweri (PZ2). Jeigu imti pulsa, tai kazkas panasaus apie 130-140 bpm (mano slenkstis mazdaug 164 bpm, tas reiskia, kad Vilniaus TT vaziuoju mazdaug 160-170). Sitoj treniruotej naudojau poweri, antra zona gaunasi 168-228 W intervale (slenkstis mano siuo metu 300W, prie mano mases, visai cherovas). Prie sito, vaziuojant antroj zonoj, gavosi 35-38 kmh (ketvirtadienio oro salygomis). Tai ir viskas. Kai vaziuoji siaip, nepastebi kaip tavo darbas makaluojasi nuo beveik nieko (nuokalnes, ejimas i gala, paplepejimas) iki 'turbo rezimo' (ikalnes). O jei laikyti nuolat kaip reikia, tai jau visai kitas jausmas - nuokalnese suki auksta pavara, ikalnese atleidi labiau nei paprastai. Rezultate, toks nuolatinis darbas gaunasi, lyg ir nesunku, bet po valandos jautiesi gerokai atidirbes. Visai kitaip.
Tas nuovargis padidintas gali jaustis del salcio, speju. Nes kambary sedeti antroj zonoj tai daug lengviau, tik protas hemarojum susrega greitai...