hansas rašė:
Geri klausimai

Pirma, kiek pamenu, budavo - ' Kelinta vieta paeme Agne?'... Nebloga ta B komanda isejo.
Fronte A nieko naujo

Nors panasu kad legionieriai buvo ten kur jie reikia buti?
Gal vadinam juos jaunimu jei norim bendro vardiklio, visdėlto jie tokie patys lietuviai kaip visi 
KOMENTARAI PAGAL JUODRAŠTINIUS LAIKUS- teisėjus ant muilo
Gyčiui 3x valio!
Gintaras mane nustebino kaip po pusiau bemiegės nakties

O gal ratai teisingi gavosi

Aristidas atvažiavo su pagrindine B grupe, geriau sufinišuoti gal sutrukdė dvi dienas prieš tai vykusios jaunučių varžybos- Mero taurė ir jų nepatausojes treneris, dar po varžybo savu chodu į kauną iš jonavos parvares

Bet kokiu atveju puiku kad su Aristidu gavomės tryse finišave su pagrindine grupe, tai didelis pliusas komandinei įskaitai.
Marius kaupia varžybinę patirtį, Kaune žymiai platesnis starto kolidorius, manau matysim jį spurtuojant finiše kovoje dėl medalių (nos matant tokias pavardes kaip Saprykinas ir Kondrotas B distancijoj- wau... konkurencija....)
Agnė kaip visada patikima
Vaclovas nežinau ar pasiekė savo tikslus, tačiau finišas su trečia grupele yra DAUG, gaila tik pakalbėt daugiau nespėjom, bet bus tų etapų.
Darius treneravosi saikingai o pasiekė gera rezultatą
Donato geros pirmos varžybos, turint mažiau nei metus aktyvaus dviratizmo patirties ir plentinį dviratį mažiau nei mėnesį

Kaune turėtų finišuot su pagrindine grupe.
Liudvikas myne pusantros kojos, trauma sutrukdė pasiekti sportinės formos piką, valio už užsispyrimą ir dalyvavimą po komandos spalvom.
Marija- sakėm prieš startą- nemink viena, nemink viena, nemink viena- ji mynė viena

Bet argi atsiminsi viską kai galva egzaminų iškvaršinta!?! Rezultatas- aplenktos 4 varžovės, pasitreniruos, aplenks dar 4 ir bus medalis.
Nerijus- aš nenoriu papildomai taves nervinti, bet pernai pusė etapų įvairios problemos ir DNF, šiemet vėl tas pats? Reikia mišias gal užsakyt kad dviratininkų nelabajį išvaryt?
Tautvydai, kur dingai? Na svarbu prie greitukes negulėjai..
Palubinskas atvažiavo su antra grupe- galbūt trūko nestartavusių komandos draugų moralinio palaikymo, na ir atsistatymas po Mero taurės
Eimantui pritrūko 1,5min kad pasiekt tarpinį tikslą

Irmantas mintyse galvojo kokį alų vakare gerti, aplenkė Jovaldą?
Jonas pasiskiepins nuo dehidratacijso ir Kaune pavarys, o dabar dar su organizatoriais išsiaškint reikai kur finišas prapuolė
Tomas apskritai mane labiausiai nustebinęs komandos narys. Ką valgai prieš varžybas?
Povilas taip pat prieš sekmadienį dvi dienas atidirbes Mero taurėj kaupia jėgas kitiems etapams
Saulius irgi daug reikalų su organizatoriais turės kad išsiaškinti kur laikai dingo
Gintai teks prisiimti kaip B grupės vadovo vaidmenį ir visus suburti į vieną kruvą:) Šeip esu patenkintas savo rezultatu, pirmos varžybos su daug staigių posukių. o vidutinis gavosi 37km/h(šiais metais su tokiu vidutiniu greičiu esu 105 vietoje, prieš metus bučiau buvęs ~50 vietoje, o prieš pora metų gal net į pirmą 10tuka. Tai parodo, kaip sparčiai populereja dviracių sportas ir kaip didėja atranka) Įdomų, kaip būtų buve jeigu bučiau startavęs ne iš pačio galo ir pagrindine grupė neatitūkus. Važiavom 5kiese ir surinkinėjom visus išplaukusius
Kol galiausiai visai nebloga grupe sudarėm. Paskutinem rate likus mažiau negu puse rato sutikau D0nata. Galvojau jis jau mane antru ratu lenkia:D Susinervavau ir nusprintavau:D Pasirodo aš 105, o jis 121
Išvada viena, tobulėji ne tik tada kai daug treniruojiesi, bet gerai ir paiilsi