Velomanai Team

Dviračių mėgėjų klubo ir varžybų komandos forumas
Dabar yra 2025-05-14 00:52

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 632 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 64  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Big Bank plento taurė
StandartinėParašytas: 2016-04-25 12:57 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Stilius: Plentas
Vardas, pavardė: Gintaras
va ir mano greitis 51kmh ir cadensas 106- manau pavarų dar buvo like. nors kaip sakiau- paskutini posuki uzstabde ratu pabyti ir grupele jau pabegusi buvo max galejau 2-3 pozicijas finiše pasigerinti. laimei jos nebuvo kritiškos ši kartą

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 15:06 
Atsijungęs
Velomanai Team

Vardas, pavardė: Jonas Zaveckas
Del tarpiniu finisu, mini race'u...
Nenugincijamai reikia. Kitas variantas, kas savaite aptureti tikras varzybas. Yra ir toks treniravimosi budas.
Manau ne jegose cia reikalas. Mes visi ju turim panasiai (ir dauguma kitu). Viska lemia baimes ir visokie kompleksai bei stabdziai. Pas mus, kai nusileidom nuo ivaziavimo i miesta visas jaunimas, kuris iki tol sedejo daugiausia kazkur, sumove i prieki ir pradejo metytis, grupe eme uzti kai avilys pabauzytas. Tai paziuri kuo gali baigtis, pasakai tiek to. O tai ir yra ta pozicija, kur viskas prasideda. Paskui greiciai ties 50, tai, kiba vanosi ant 55? Nebutinai ir iseis kas, o dar laukia posukis, ir dar pilnas kelias tokiu bandanciu. Ir suveikia baimes. Ir nezinau ar dar karta pabandzius kitaip daryciau. Ir grubia jega nepaimsi - visi su kojom.

Pernai su Dolgovu ir jo pakalikais apturejau treniruote. Tarpiniai finisai. I kalna, ne tiesiojoj, kas man turetu patikti. Nebijai issiversti, bet kazkaip nepaaiskinamai bijai sudeginti ta paskutini degtuka, apsidergti, apsijuokti ar dar bala zino ko. Nesi saugioj zonoj, balansuoji ant smigimo ribos. Ir ka, nelabai ikandi i Jovi, Povila ar dar ka kurie labai panasus i tave. Bet jie turi daug daugiau varzybu pririnke, kiti siaip, nepalauziami. Reikia praktikos. Praktikos pralaimeti, bandyti nesuluzti ar dar kazko. Manau tame reikalas. Uz ka nekenciu A distancijos - ismokino tiesiog vilktis grupje. Maza to - grupes gale. Ypac jei trasa siauria. Pirma tai buvo kaifas, kad vaziuoji ne vienas, o kaip tikras plentininkas. Dabar jau knisa. As, manau, turiu dar pasiteisinima - esu didelis, o tokiems nera naturalu buti koordinuotiems. Gal kokius kovos menus palankyti... Bet gal ne. Bet kas mane labiausiai neramina. Posukiuose as nepasitikiu daugiau ne savim - nepasitikiu kitais. Na maza kaip kam susisuks makaronai nuo pulso. Tie kuriuos zinai, tai tu juos zinai. Visi 'teisingi' vazuoja vienodai teisingai. Visi kiti vaziuoja nesamoningai savaip...

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 15:32 
Atsijungęs

Kažkaip kuo toliau į galą tuo blogiau važiuojantys. Bet pats kaltas, kad tarp tokių sukausi, bus proga labiau pasistenkti. Ir išdalies pikta buvo kad buvo nemažai besimakaluojančių, lyg jėgos ir turi, bet grupėje nesigaudo ir labai neatsargiai, o kartais net neprognozuojamai manevruoja. Bet bent jau aš nusižiūrėjau 4 dviratininkus kurie pastoviai zujo aplink mane, bet buvo neprognozuojami ir aš jų vengiau.
Ant finišo irgi apie 50 pasigavau, pulsas sukilo iki 102%(199) mano max(195bpm)
Taipat neparatęs startuoti iš priekio, kažkaip keistai nepaleido mintis, kad tegu lenkia, ant posukio pasigausiu ir aplenksiu, kol galiausiai Povilas pravažiavo pro šona ir supratau, kad per daug atsipalaidavęs. Iš kiekvienų varžybų yra ko pasimokyti.

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 15:42 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

hansas rašė:
Kitas variantas, kas savaite aptureti tikras varzybas. Yra ir toks treniravimosi budas.
Man Mantas tą patį pasakė- jau pamiršęs tą varžybų jausmą per žiemą. O kadangi ir treniruotės jų šiemet kolkas tokios nedraskančios- tai lauksim kol formą įgaus- gal ant Lietuvos čempo.

Darius rašė:
pulsas sukilo iki 102%... mano max
:thumbup:

Darius rašė:
Taipat neparatęs startuoti iš priekio, kažkaip keistai nepaleido mintis, kad tegu lenkia, ant posukio pasigausiu ir aplenksiu, kol galiausiai Povilas pravažiavo pro šona ir supratau, kad per daug atsipalaidavęs. Iš kiekvienų varžybų yra ko pasimokyti.
Man užtrukus 3sec prisisegant batą, pilna reikalų pasilaikyti su grupe kol truputį aprimsta užkilę į kalną, stengiuosi lenkt kol yra ką, be to kuo arčiau priekio tu geriau ir saugiau važiuojantys.

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 15:51 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Vardas, pavardė: Irmantas
Kur rast rezultatus?

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 16:07 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Stilius: all round
Vardas, pavardė: Donatas
http://www.plentotaure.lt/rezultatai/

Rule #5 .

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 16:14 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Stilius: all round
Vardas, pavardė: Donatas
Velomanai Team vardas ir spaudoje jau minimas :thumbup: http://www.delfi.lt/sportas/kitos-sport ... d=71086812

Rule #5 .

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 16:21 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

O ar žinot kad A distancijoje komanda būtų surinkusi 2820 taškus ir aplenkdama 4 komandas (tame tarpe Colibri) užimtų 8 vietą. jei be false finišų- ir Jokers aplenkti būtų. vo tep

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 16:23 
Atsijungęs
Velomanai Team

Vardas, pavardė: Agne
step by step :) Cia Gintaro didelis indelis ir Irmio. Vienas gerai strateguoja, kitas pilnas ideju ir nepamirsta apie jas visiem garsiai pranest :clap: :clap: :clap:

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-04-25 16:33 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Vardas, pavardė: Irmantas
Perkeliau i klubo vveikla

Paskutinį kartą redagavo irmis 2016-04-25 18:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 632 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 64  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007