Velomanai Team

Dviračių mėgėjų klubo ir varžybų komandos forumas
Dabar yra 2025-05-15 02:20

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1485 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 149  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Re: Treniruotės plente
StandartinėParašytas: 2016-03-14 18:22 
Atsijungęs

Manau svarbu susirenka, pramoks su laiku. Sezono pradzia dar tik. Atstumai dideli vieni nuo kitu, stabdzius spaudineja, kas isoka priekyje pasitampyti. Trukcioja visa grupe. Aisku kaip visada plano laikytis neiseina, uzvalde azartas:) bet man patiko, kad visi kartu i viena puse nuvaziavom. O poto visi pasidare treniruote pagal pajagumus. Daugiau tokiu masisku treniruociu-saugiau visi jausis per varzybas.

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 01:24 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Stilius: Plentas
Vardas, pavardė: Tomas Grigaravicius
O mane labai nuvylė šis važiavimas, dar tik pirmi kartai plente ,o greitis lyg per kokį K-M-K birželio mėnesį. Tas išsimėtymas irgi dėl greičio, kiekvienas ieško užuovėjos ir suka visi į skirtingas puses. Pernai pavasarį labai gražiai ir tvarkingai važiavom. Galėtume ir šiemet tai pakartot! Gi tiek galimybių yra sudėliot grupę taip ,kad ji tvarkingai judėtų. Kažkam kojos dega, pirmyn į priekį ir tegul "bėga" nuo grupės. Kas jaučiasi stiprus gali ne kilometrą ,o du ar tris vesti. Tokių ,kaip aš išvis nevyt į priekį ,nes po to ir išplaukia "balti laivai"

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 09:14 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Stilius: all round
Vardas, pavardė: Donatas
Pernai mažesnė grupelė važiavo :roll:
Gal kai didelė grupė, kai kurie buvo praradę viltį pasireikšt prieky... ir nesilaikė tvarkos... o prieky pamatydavo, kad nelabai yra ką veikt... nenusivilk, Tomai, iki pirmų lenktynių tikrai dar bus tvarkingų išvažiavimų... na, bent tikiuosi...
Už geros savaitės persukam laikrodžius, žiūrėk, ir antradienius teks prisimint ;)

Rule #5 .

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 09:27 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Vardas, pavardė: Irmantas
TomasG rašė:
O mane labai nuvylė šis važiavimas, dar tik pirmi kartai plente ,o greitis lyg per kokį K-M-K birželio mėnesį. Tas išsimėtymas irgi dėl greičio, kiekvienas ieško užuovėjos ir suka visi į skirtingas puses. Pernai pavasarį labai gražiai ir tvarkingai važiavom. Galėtume ir šiemet tai pakartot! Gi tiek galimybių yra sudėliot grupę taip ,kad ji tvarkingai judėtų. Kažkam kojos dega, pirmyn į priekį ir tegul "bėga" nuo grupės. Kas jaučiasi stiprus gali ne kilometrą ,o du ar tris vesti. Tokių ,kaip aš išvis nevyt į priekį ,nes po to ir išplaukia "balti laivai"

Tai va aš bandžiau visus sukontroliuot,bet visiems povix :mad:

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 10:42 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Vardas, pavardė: Gintaras
Fikrai taip Irmantas leidosi per grupe ir visiems sake kas norit lėčiau kurti antra grupe bet matyt visiems patiko i prieki kokiu 35kmh pavaziuot. Atgal gi manau is antros grupeles galejo ir Irmis ir aš o Agnė su kolega netgi bandė peršokt ir dar paportuot bet su priesiniu/šoniniu vėju visai ne toks važiavimas būtų buves kaip įsivaizdavau. Žodžiu nei tik nori visada apsižvalges i pūškuojančius kolegas gali siūlyti savo planą. Gal kitus kartus Liuto nebus tai neužtemps

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 11:22 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Nieko naujo išradinėti nereikia, Jono žodžiai išsakyti prieš metus: "Aš tai žinau, kad savaitgali negalėsiu, bet su taktika ir strategija mum kažką reiks daryti. Labai yra džiugu, kad mūsu daug, bet drausminės nuobaudos turėtų prasmę :) Gal sutarti, kad kol kas stiprausi kalnuose eina i galą arba važinėja pirmyn-atgal kol visi užsirioglins, gal treniruotes daryti trasoje su ratais (sodai link karjeru pvz, nera ikalniu, niekas nedingsta). Ratai gal neidomu, bet tai yra treniruotės ir sportinis interesas 'uber alles' ir ne kitaip. Arba tada reiks sloksniuotis. Sutarti, kad yra dvi grupės maks, pirmi varo normaliai, kaip visada, bet iš antros negalima nieko numesti jau (kad nebūtų pamestų). Nori, bandai persikelti, vytis ar dar kažkaip.
Kaip suprantu, ikalnės dabar daug kam dar kažką reiškia. Reiškia iškoti trasų reikia be jų. Arba ratukais. Kažkaip šitas variantas toks labiau patrauklus. Nesinorėtų išsibarstyti."

Rekomenduoju, turint laiko, paskaityti temų "Treniruotės plente" ir "Treniruočių įvairovė" pirmus puslapius... Kiek naujų minčių :mrgreen: Siūlau, kas savaitę nors po vieną punktą įgyvendint ;)

P. S. Senam Jono tekste pabraukiau kelias mintis :)

Rule #5 .

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 15:14 
Atsijungęs
Velomanai Team

Vardas, pavardė: Agne
nu cia nuomoniu daug, bet esme tame, kad dalis jau baze beveik surinke ir jiems tokie pasilakstymai jau tinka, o kita dalis dar tik bunda is ziemos miego :) ir daro pirmus kilometrus. Cia buvo jungtinis, o ne komandos pasivezinimas. Susirinko visi, kad smagiau butu, bet tempas akivaizdziai nevienodas ir pries veja nepapusi. Irmis tikrai siūlė skilti i dvi grupes, bet gi vyriskas "kiausiu kietumo lyginimas" per save perlipti neleido :). O paskui atsilikus dirbti irgi niekas nebenorejo, nes sunku, pasirodo. Isvada viena, skelbiant treniruote aiskiai nurodyti tempa, bet tuo paciu ir prisijungiantieji realiai savo tikslus bei galimybes turetu ivertinti :) Kam sekmadienio treniruote buvo per sunki, pradziai i "kadagiu sleni " reiktu pasivezinti bent kelis kart is eiles. Ziaurai as cia .... :roll:

PS. Siandien planuoju kaunas-sveicarija - kaunas nuo Muravos statoilo 18 val. gal kas kompanija palaikysit?

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 16:07 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Vardas, pavardė: Gintaras
Superinis Jono postas.
Agnė labai gerai patebėjo- pora savaičių bent po 50km po pora kart išminti tarp savaitgalių ir nebebus sunku ant rato sėdėti. Toks atstumas ir dviračių takais sutemus surinkt galima. Man kol nereikėjo vest- ant rato buvo labai ramus pasivažinėjimas, vedant aišku kažkiek padirbėti reikėjo. Bet per prievartą niekas nevijo į priekį- Darius pasakė iš vakaro kad ant rato sėdės- ir laikėsi plano ir sėkmingai atvažiavo- tiesiog kai žinai kad žmonės lyg ir minantys tai lauki kad eis vesti, bet kai neina tai grupė skaidosi, tiesiog pasakyti minant reikia savo planus- jei kvapo užtenka :) Didžiausias šansas atplyšti įkalnėse, tai minant į Akademijos kalną paprašiau Jovio kad prilaikytų arklius kad neišdraskyti iškarto- ir visai sėkmingai visi įvažiavom. Kai po to pradėjo tempti Liūtas niekas gi jo nebandė raminti- atrodė visiems ok tas 45kmh pavėjui- užtai tai ir tesėsi tokiam lygyje.
Esu įsitikinęs sekantis kartas bus dar sklandesnis.
p.s. Mano sekantis išvažiavimas penktadienį vakare ankščiausia.

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-16 17:00 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

Vardas, pavardė: Irmantas
Aš dabar lekiu iš namu i treniruote,tik nežonau ar vaira išlaikysiu rankose,nes petys prastai :cry:

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
StandartinėParašytas: 2016-03-17 08:57 
Atsijungęs
Velomanai Team
Vartotojo avataras

irmis rašė:
...nes petys prastai :cry:

Irmantai, ir kaip sveikata?

Rule #5 .

Į viršų
 Aprašymas  
Atsakyti cituojant  
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 1485 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 149  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Pereiti į:  
Veikia su phpBB® Forum Software © phpBB Group
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007